LUGI Herr fortfarande obesegrade hemma!

Efter en något trög start så var spänningen stor när herrlaget sprang in för match. Med ny ledare, Pelle Käll, så undrade många om han kunde göra under  på två-tre dagar. LUGI var i alla fall mycket alerta och pigga och spelade ett bra försvarsspel och hade väldigt få tekniska misstag. Med en ledning på 6 mål i paus (18-12) så förvaltade man det bra i andra halvlek och vann till slut med 34-27 över Aranäs.

Villads Rauhage Jensen fick priset som bästa spelare i LUGI (Fotograf Kenneth Landgren)

Som nämnts tidigare så var det ett aggressivt och bra försvarsspel som Aranäs hade svårt att komma igenom. Aranäs koncentrerade sig mycket på Anton Sandström i början men då var det andra LUGI-spelare som såg till att bollen kom i motståndarens mål. Totalt var det 9 st målskyttar från LUGI i första halvlek. I Aranäs var det också spridning av målskyttar men bl a gamle LUGI-spelaren Adam Wennerholm stod för några samt att även Jonathan Ekman var ett orosmoment för LUGI.

I andra halvlek utökade LUGI sin ledning till mest 10 mål men i slutet så kom man närmare igen. LUGI lät alla spela då. LUGI-s målskyttar utökade till 11  stycken vilket är bra. Bästa målskytt i LUGI blev Leonard Gegaj med 7 mål men LUGI bästa spelare blev Villads Rauhage Jensen. Han stod för 6 mål idag. I Aranäs fick Nils Mellert priset som bästa spelare. Han gjorde 6 mål. Det fanns ytterligare några spelare som inte var långt efter. Slutresultatet blev 34-27 till LUGI, välbehövda 2 poäng.